Artikelen van ☛ Carhartt

Je vindt hier de belangrijkste topproducten van het merk Carhartt, dat streetwear-enthousiasten op zoek naar kwaliteit kleedt. Carhartt biedt kleding voor alle seizoenen: jassen, parka's en hoofddeksels, lichte jassen en jassen voor het middenseizoen, maar ook belts, jeans en t-shirts, om te te vergeten de beroemde overalls, allemaal in hoogwaardige duurzame materialen en met een resoluut streetwear-stijl.

Je vindt hier de belangrijkste topproducten van het merk Carhartt, dat streetwear-enthousiasten op zoek naar kwaliteit kleedt. Carhartt biedt kleding voor alle seizoenen: jassen, parka's en hoofddeksels, lichte jassen en jassen voor het middenseizoen, maar ook belts, jeans en t-shirts, zonder de beroemde overalls en overall te vergeten, allemaal in hoogwaardige duurzame materialen en met een resoluut streetwear-stijl.

Carhartt Inc., werd opgericht in Detroit in 1889 en is een familiebedrijf dat het zijn missie heeft gemaakt om werklui eersteklas kleding te bieden en dat vandaag de dag duurzame en functionele kleding blijft maken, met een streetwear karakter.